Startup Borgen Crew

Her har du mulighed for at bruge dine evner og være med til at skabe Startup Borgen.
Du kan læse mere om den valgte stilling nedenfor.
Du kan sende din ansøgning til Aleksander på ab@startupborgen.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Eventkoordinator

til opstart snarest

Startup Borgen søger en event koordinator som kan være med til at realisere at Startup Borgen næste store event. Som eventkoordinator kommer du i høj grad til at være med til at forme din egen stilling. På mange måder er det kun dine egne ressourcer som kommer til at sætte begrænsninger for, hvilke mål du når.

Hvem er den ideale kandidat?
Den ideale kollega har gå-på-, er nysgerrig på at lære og give viden fra sig ved at støtte op om Startup Borgens næste store event. Stillingen kræver, at du er en person som trives med at have mange bolde i luften, samtidig med at dine arbejdsopgaver er mange og varierende opgaver i et dynamisk team. Mere konkret søger Startup Borgen en kandidat med erfaring og som gerne vil løfte disse opgaver:
- Du har erfaring med at arrangere events og begivenheder fra tidligere, hvor du med et fokus på at nå dine mål har arbejdet konstruktivt med vendors.
- Du har flair for at styre en kalender, således at dine kollegaer kalder dig ”best in class.”
- Du kan hurtigt i processen spotte problemer i planlægningsfasen af et event, og arbejde aktivt med at finde en holdbar løsning på dem.
- Du trives med at kommunikere med samarbejdspartnere og sponsorater om Startup Borgen.
- Du er god til at stille events op, fordi du har et højt servicegen, hvor du med et smil møder samarbejdspartnere. Også er du god til at være effektiv, når skal ryddes op efter events.
- Du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø for dig selv og andre , og du er god til at modtage og give konstruktiv kritik.

Hvad kan Startup Borgen give dig?
Netværk
: Udvidelse af dit netværk med et spændende frivillig team og en stærkt stakeholder gruppe.
Faglig udvikling: Praktisk erfaring med event planlægning og afholdelsen af den.
Et ekstra plus med en anbefaling fra Startup Borgen om at du har været med til at arrangere et stort iværksætter event.

Engagement
Der vil være et ugentlig fysisk møde i Indre By, derudover vil der være en del online kommunikation og arbejdsopgaver der kan løses digitalt. Det forventet tidsforbrug på uge basis vil være omkring 8 timer.

Hvem er Startup Borgen
Vi er en politisk neutral organisation der arbejder aktivt på at bringe iværksætteri og politik tættere sammen, gennem en række forskellige initiativer. Startup Borgen afholder et stort hovedevent med fokus på at skabe en aktiv dialog mellem iværksættere og det politiske system på Christiansborg.

Lige nu søger vi:

Mangler der et opslag til dig, skal du bare udfylde formularen nedenfor. 

Bliv en del af Startup Borgen Crew

Udfyld formularen - vi behandler henvendelser løbende.