Startup Borgen Crew

Her har du mulighed for at bruge dine evner og være med til at skabe Startup Borgen.
Du kan læse mere om den valgte stilling nedenfor.
Du kan sende din ansøgning til Aleksander på ab@startupborgen.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Grafiker

til opstart snarest

Startup Borgen søger en glad og energetisk grafiker, der kan imponere og skabe en wow effekt ved at udarbejde det grafiske udtryk til Startup Borgens næste store event.

Med opgaven kommer du til at vise at du er vant til at finde løsninger ved at arbejde kreativt og konstruktivt med et tidligere udviklet brand. Du har selv mulighed for at forme de grafiske udtryk, således at det understøtter Startup Borgens narrativ. På mange måder er det kun dine egne ressourcer som kommer til at sætte begrænsninger for, hvilket kreativt udtryk du kommer op med.

Hvem er den ideale kandidat?
Den ideale kollega har gåpåmod, er nysgerrig på at lære og give viden fra sig ved at støtte op om Startup Borgens næste store event. Stillingen kræver, at du er en person som trives med at have mange bolde i luften, samtidig med at dine arbejdsopgaver er mange og varierende opgaver i et dynamisk team. Mere konkret søger Startup Borgen en kandidat med følgende kvalifikationer:
- Du er effektiv med de rette værktøjer (såsom adobe cc, affinity, canva etc.)
- Du kan skabe en wow effekt med simple ressourcer.
- Dine produkter har en ensartethed, der gør dem nemme at forbinde med hinanden, så de er med til at skabe Startup Borgens narrativ.
- Du kan skabe struktur i det visuelle materiale, og sikre dig at det er tilgængeligt for resten af organisationen, så de også kan bruge det visuelle materiale i deres arbejde.
- Du har en online portfolio, som du kan vedlægge til din ansøgning.
- Du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø for dig selv og andre, plus du er god til at modtage og give konstruktiv kritik.

Hvad kan Startup Borgen give dig?
Netværk
: Udvidelse af dit netværk med et spændende frivillig team og en stærkt stakeholder gruppe.
Faglige udvikling: Praktisk erfaring med event planlægning og selve afholdelsen.
Et ekstra plus med en anbefaling fra Startup Borgen om at du har udarbejdet grafisk materiale omkring eventet.

Engagement
Der vil være et ugentlig fysisk møde i Indre By, derudover vil der være en del online kommunikation og arbejdsopgaver der kan løses digitalt. Det forventet tidsforbrug på uge basis vil være omkring 8 timer.

Hvem er Startup Borgen
Startup Borgens frivillige crew
Vi er en organisation som arbejder tæt sammen med gode frivillige kræfter. Vi mener det er en stor fordel for os, at være mange forskellige frivillige med komplementerende kompetencer og erfaringer. Derfor gør vi meget ud af, at være en mangfoldig organisation, som igennem vores tværgående relationer og kvalifikationer kan følge vores mantra : "Vi skaber for at andre kan skabe"
Vores tone er uformel. Vi er altid i godt humør, og er gode til at imødekomme nye ideer som fremmer vores arbejde. Så vi kan gøre vores arbejde endnu bedre end vi gjorde i går. 

Lige nu søger vi:

Mangler der et opslag til dig, skal du bare udfylde formularen nedenfor. 

Bliv en del af Startup Borgen Crew

Udfyld formularen - vi behandler henvendelser løbende.