Startup Borgen Crew

Her har du mulighed for at bruge dine evner og være med til at skabe Startup Borgen.
Du kan læse mere om den valgte stilling nedenfor.
Du kan sende din ansøgning til Aleksander på ab@startupborgen.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Social Media Manager

til opstart snarest

Startup Borgen søger en social media manager som kan være med til at skabe opmærksomhed og trafik på Startup Borgens forskellige SoMe platforme.

Det er især Startup Borgens næste store event til februar 2020 der skal promoveres. Derfor søger vi en blæksprut til vores SoMe platforme, som løbende kan skabe sjove, kreative indslag, hvor fokus er at gøre opmærksom på Startup Borgen.

Du kommer primært til at være aktiv på dansk på disse platforme: Snap, Youtube, Facebook, Instagram, Twitter & LinkedIn.

Hvem er den ideale kandidat?
Den ideale kollegaer har gåpåmod, er nysgerrig på at lære og give viden fra sig ved at støtte op om Startup Borgens næste store event. Stillingen kræver, at du er en person som trives med at have mange bolde i luften, samtidig med at dine arbejdsopgaver er mange og varierende opgaver i et dynamisk team. Mere konkret søger Startup Borgen en kandidat med følgende kvalifikationer:
- Du tør at tænke ud af boksen ved at udvikle en social medie strategi, som skaber opmærksomhed omkring Startup Borgen.
- Du er god til at kommunikere Startup Borgens analyse ud på de forskellige SoMe platforme, som støtter op om resten af Startup Borgens aktiviteter.
- Du er kreativt tænkende og trives med på samme tid at skabe og udvikle content til de forskellige SoMe platforme.
- Du finder det naturligt i det øjeblik du “opdager” et emne, artikel eller en sjov bemærkning at poste den for konitunerligt at fremme Startup Borgens sag.
- Du har måske erfaring med at opbygge profiler for organisationer på SoMe platforme.
- Du har forståelse og erfaring med at styre flere profiler på forskellige SoMe platforme.
- Du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø for dig selv og andre, plus du er god til at modtage og give konstruktiv kritik.

Hvad kan Startup Borgen give dig?
Netværk
: Udvidelse af dit netværk med et spændende frivillig team og en stærkt stakeholder gruppe.
Faglige udvikling: Praktisk erfaring med at kommunikere på diverse sociale medieplatforme og interagere med forskellige stakeholders på disse platforme.
En anbefaling fra Startup Borgen om at du har udarbejdet en sociale medie strategi, har opnået resultater med dem og imødekommet de mål, som blev sat for strategien med et outreach, som var aftalt og en god ide om kommunikation.

Engagement
Der vil være et ugentlig fysisk møde i Indre By, derudover vil der være en del online kommunikation og arbejdsopgaver der kan løses digitalt. Det forventet tidsforbrug på uge basis vil være omkring 8 timer.

Hvem er Startup Borgen
Vi er en organisation som arbejder tæt sammen med gode frivillige kræfter. Vi mener det er en stor fordel for os, at være mange forskellige frivillige med komplementerende kompetencer og erfaringer. Derfor gør vi meget ud af, at være en mangfoldig organisation, som igennem vores tværgående relationer og kvalifikationer kan følge vores mantra : "Vi skaber for at andre kan skabe"
Vores tone er uformel. Vi er altid i godt humør, og er gode til at imødekomme nye ideer som fremmer vores arbejde. Så vi kan gøre vores arbejde endnu bedre end vi gjorde i går.  

Lige nu søger vi:

Mangler der et opslag til dig, skal du bare udfylde formularen nedenfor. 

Bliv en del af Startup Borgen Crew

Udfyld formularen - vi behandler henvendelser løbende.