Startup Borgen Crew

Her har du mulighed for at bruge dine evner og være med til at skabe Startup Borgen.
Du kan læse mere om den valgte stilling nedenfor.
Du kan sende din ansøgning til Aleksander på ab@startupborgen.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Analytiker

til opstart snarest

Startup Borgen søger en analytiker som kan være med til at udarbejde analyser af den viden som Startup Borgen har og opsøger aktivt. Vi søger derfor en analytiker, som kan være med til at mappe og analysere de forhold, der gør sig gældende i det danske iværksættermiljø og økosystem. Viden bliver en integreret del af de aktiviteter og events som finder sted før, under og efter Startup Borgen.

På mange måder er det kun dine egne ressourcer som kommer til at sætte begrænsninger for, hvilke mål du når.

Hvem er den ideale kandidat?
Vores ideale kandidat har gåpåmod, er nysgerrig på at lære og give viden fra sig ved at støtte op om Startup Borgens næste store event. Stillingen kræver, at du er en person som trives med at gå i dybden med tendenser, følge med i hvad der rør sig i iværksætteri miljøet samt samle trådene sammen til en større analyse. Mere konkret søger Startup Borgen en kandidat med følgende kvalifikationer:
- Du tør at tænke ud af boksen ved at udarbejde en analyse over de tendenser, som bliver en del af Startup Borgens analytiske arbejde.
- Du vil gerne udarbejde analysemateriale om iværksætteri i Danmark. Herunder cases som afspejler de tendenser, som gør sig gældende i Danmark.
- Du er kreativt tænkende og udarbejder en analyse , som bruges under Startup Borgens forskellige aktiviteter og hoved event.
- Du har erfaring med google analytics/trends og har kendskab til flere værktøjer.
- Du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø for dig selv og andre, plus du er god til at modtage og give konstruktiv kritik.

Hvad kan Startup Borgen give dig ?
Netværk: Udvidelse af dit netværk med et spændende frivillig team og en stærkt stakeholder gruppe.
Faglige udviklingPraktisk erfaring med at analysere forhold.

Et ekstra plus med en anbefaling fra Startup Borgen om at du har udarbejdet at udføre diverse analyser og data undersøgelser.

Engagement
Der vil være et ugentlig fysisk møde i Indre By, derudover vil der være en del online kommunikation og arbejdsopgaver der kan løses digitalt. Det forventet tidsforbrug på uge basis vil være omkring 8 timer.

Hvem er Startup Borgen
Vi er en organisation som arbejder tæt sammen med gode frivillige kræfter. Vi mener det er en stor fordel for os, at være mange forskellige frivillige med komplementerende kompetencer og erfaringer. Derfor gør vi meget ud af, at være en mangfoldig organisation, som igennem vores tværgående relationer og kvalifikationer kan følge vores mantra : "Vi skaber for at andre kan skabe"
Vores tone er uformel. Vi er altid i godt humør, og er gode til at imødekomme nye ideer som fremmer vores arbejde. Så vi kan gøre vores arbejde endnu bedre end vi gjorde i går.  

Lige nu søger vi:

Mangler der et opslag til dig, skal du bare udfylde formularen nedenfor. 

Bliv en del af Startup Borgen Crew

Udfyld formularen - vi behandler henvendelser løbende.