Om os

startup borgen logo sort

Hvem er Startup Borgen 

Startup Borgen er en frivilligt drevet forening hvor vi alle deler en vision om at skabe et bedre samfund.  

Det gør vi bedst ved at være direkte engageret i livets gang på Christiansborg med politikerne som deltagere i innovation og udvikling. Vi skaber en række dynamiske events, hvor politikerne og iværksættere får muligheden for at skabe sammen i den entreprenante ånd som ildsjæle med nye ideer bringer med sig.  

Ved at give iværksætterne mulighed for at komme helt ind i hjerte af Danmarks beslutningsrum og vise deres talent og engagement, gives de et statusløft og selvtillid bliver til nogle af dagligdagens helte gennem deres handlemod og skabertrang.

Vi tror på at den energi og passion som iværksættere går rundt med, kan smitte af på landets folketingspolitikere, blot ved at bringe iværksætterkulturen inden for borgens mure, på de bonede gulve, og blive en del af politikernes hverdag i demokratiets eget hus.

Mission og vision 

Vi er en politisk neutral organisation der aktivt arbejder på at bringe det danske startup miljø tættere på det etableret danske politisk system.

Det gør Startup Borgen i gennem en række forskellige iværksætter initiativer rundt om i Danmark. Som alle har fokus på at skabe opmærksomhed om fremtidens erhvervsmuligheder.

Hvert år afholder Startup Borgen et stort event med fokus på at skabe en dialog som fører til handling mellem iværksættere virksomheder og vores folkevalgte politikere.

Kontakt os

Du kan bruge nedenstående kontaktfelt til at skrive en besked til os.


Nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at bruge kommentarfeltet.